www.restaurantmarabu.com

RESTAURANT MARABU
www.restaurantmarabu.com

Cuina Casolana.Especialitat en arrossos i plats cuinats.

Carta de torrades amb coca de pà de vidre i tapes

divendres, 20 d’octubre de 2017

PLATS I VINS DEL DIA DINS EL NOSTRE MENU DE 16€






PLATS DEL DIA
Dins el nostre menú de 16€, avui també recomanem aquests plats
En nuestro menú de 16€  hoy también recomendamos estos platos-
Plats du jour dans le menú a 16€-Day Dishes in our 16€ menú-
Gerichte aus der Speisekarte 16€

PRIMERS PLATS-ENTRANTES-ENTRÉES-STARTERS-VORSPEISEN

-CANELÓ DE CONFIT D’ANEC I FOIE AMB SALSA AL XÈREZ-Canelon de confit de pato y foie con salsa al jerz-Canelloni au confit de canard et foie avec sauce de jerez-Canelloni of duck confit and foie with jerez sauce-Cannelloni mit eingelegtem Entenfleisch und Jerezsauce (SUPLEMENT + 3€)



SEGONS PLATS-PLATOS PRINCIPALES-PLATS PRINCIPALS-MAIN COURSES HAUPTGERICHTE

-TURBOT A LA PLANXA AMB VERDURES O AL FORN AMB PATATES-Rodaballo a la plancha con verdures o al horno con patates-Turbot grillée avec legumes or au four avec pomme de terre-Grilled  or backed turbot-Steinbutt von Blech mit Gemüse oder auf dem Ofen mit Pommes-(SUPLEMENT+5€)


-LLENGUADO A LA PLANXA AMB VERDURETES(400GR.)-Lenguado a la plancha con verdures(400gr.)-Sole grillée avec legume (400gr)-Grilled sole-Seezunge vom Blech mit Gemuse(400gr.) (SUPLEMENT +5€)




VINS I CAVES INCLOSOS DINS EL MENU
ROSATS

-HEUS: DOEmpordà.Garnatxa negra, Merlot i sirah.Riquesa aromàtica,mores,gerds,maduixes.Boa combinació amb plats lleugers i embotits(SUPLEMENT +6€)
-CRESTA ROSA:Tempranillo,carinyena i Garnatxa.Color rosa pàl.lid moltbrillant.Abocat aromàtic i lleugerament afruitat.Espurrejant,lleuger i exquisit paladar.(SUPLEMENT+5€)


NEGRES

-AMAT:DO Empordà.Merlot,Garnatxa negra samsó i cabernet.Bell color vermell,suau i tendre en boca amb tanicitat i mesurada acidesa
(SUPLEMENT+5€)
-MARQUÉS DE LA CONCORDIA:DO Rioja.Tempranillo,Mazuelo,Graciano i Garnatxa.Granat picota molt intens d’aroma complexa de fruites en licor i un fons de fusta equilibrat.Postgsut llarg i tanins seodosos (SUPLEMENT+6€)

BLANCS

-SORBET BLANC :DO Penedès. Garnatxa.En nas és intens amb records florals i sobretot cítrics com la llima o fruita blanca com la poma o la pera. En boca, una entrada molt viva i refrescant que ens deixa un final molt agradable i neta. És un vi extremadament refrescant (SUPLMENT+6€)

-AMAT:DO Empordà. Xarel.lo, vi molt peculiar,els seus aromes són nets i delicats.Presenta un pas en boca equilibrat i de final persistent
(SUPLEMENT +5€)

CAVES
-MASIA DOR BRUT NATURE:D.O. Cava Xarel.lo , Parellada  i Macabeu  De color groc palla molt nítid. Aroma afruitat amb notes de reposteria i una entrada armònica que recorda a fruits madurs. Untuós en boca i amb bombollaequil.librada.Recomenat com aperitiu i per qualsevol menjar.Amb un envelliment de 12 a 14 mesos.(SUPLEMENT+5€)

-CELLER TROBAT ROSAT BRUT:DO Cava. Garnatxa .Bombolla fina i persistent (SUPLEMENT+6€)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.